Peugeot Groene Hart vindt met succes een autotechnicus

Als bedrijf wil je altijd de beste service bieden. En om deze service te kunnen bieden, heeft een bedrijf goede mensen nodig. Montfoort Werkt helpt hierin en brengt werkzoekenden en bedrijven uit dezelfde regio bij elkaar. Peugeot Groene Hart heeft via het vacatureplatform Montfoort Werkt een autotechnicus gevonden die het bedrijf kan komen versterken. Een mooi succesverhaal, omdat dit precies is waar wij als Montfoort Werkt voor staan: bedrijven en werkzoekenden helpen om elkaar te vinden!

Euronics vindt verkoper/bezorger via vacatureplatform Montfoort Werkt

Ook voor ketens valt er succes te behalen via Montfoort Werkt! Euronics wist via vacatureplatform Montfoort Werkt met succes een verkoper/bezorger te vinden.

Lees meer

Twee keer succes voor Ruinemans Aquarium!

Het Montfoortse bedrijf Ruinemans Aquarium wist via het platform Montfoort Werkt maat liefst twee keer een nieuwe medewerker te vinden. Zowel voor de functie ‘vissenverzorger’ als voor de functie ‘leerling vissenverzorger’ werden enthousiaste, nieuwe collega’s toegevoegd aan het enthousiaste team.

Lees meer

Montfoort Werkt ook succesvol voor Hotel Montfoort

Met succes heeft Hotel Montfoort een receptiemedewerker weten te vinden. Een mooi succesverhaal waarin het gemak en de doeltreffendheid van Montfoort Werkt hun uiting zeer goed weten te vinden!

Lees meer

Technisch succes voor Hametec!

Ook technische vacatures doen het goed op Montfoort Werkt. Montfoorts bedrijf Hametec wist via het platform een geschikte constructie bankwerker/lasser te vinden.

Lees meer

Copyright 2015 - Montfoort Werkt!

Want to become remarkable? BB-Remarkable