Nieuws

Twee keer succes voor Ruinemans Aquarium!

Het Montfoortse bedrijf Ruinemans Aquarium wist via het platform Montfoort Werkt maat liefst twee keer een nieuwe medewerker te vinden. Zowel voor de functie ‘vissenverzorger’ als voor de functie ‘leerling vissenverzorger’ werden enthousiaste, nieuwe collega’s toegevoegd aan het enthousiaste team.

Lees meer

Montfoort Werkt ook succesvol voor Hotel Montfoort

Met succes heeft Hotel Montfoort een receptiemedewerker weten te vinden. Een mooi succesverhaal waarin het gemak en de doeltreffendheid van Montfoort Werkt hun uiting zeer goed weten te vinden!

Lees meer

Technisch succes voor Hametec!

Ook technische vacatures doen het goed op Montfoort Werkt. Montfoorts bedrijf Hametec wist via het platform een geschikte constructie bankwerker/lasser te vinden.

Lees meer

Een succesvol platform voor iedere stad!

Na de succesvolle start van Montfoort Werkt, zijn ook de Gemeente Gouda en de Gemeente Oudewater gestart met een vacatureplatform. Inmiddels zijn deze drie platforms succesvolle websites geworden waar werkzoekenden en bedrijven elkaar vinden. Ons doel is om voor iedere gemeente in Nederland een dergelijk platform te lanceren, zodat de werkgelegenheid in iedere Nederlandse plaats lokaal gaat groeien!

Lees meer

Snel succes!

Zit het in de naam, of is het gewoon een mooi succesverhaal? Wat het ook is: het Montfoortse bedrijf Jan Snel vond zeer snel een commercieel medewerker binnendienst via ons vacatureplatform. Een fraaie prestatie waar we trots op zijn!

Lees meer

Een geslaagd succesverhaal van de voormalig bedrijf Elmar Groep

De Elmar Groep heeft in het verleden veel vacatures op Montfoort Werkt geplaatst, met succes als gevolg! Dit bedrijf wist via het vacatureplatform een nieuw personeelslid te vinden om de functie ‘medewerker personeelszaken’ te vervullen.

Lees meer

Copyright 2015 - Montfoort Werkt!

Want to become remarkable? BB-Remarkable