Nieuws

Succes voor MediTop met een nieuwe monteur buitendienst

Het blijft een mooie prestatie wanneer bedrijven die zich nog niet zo lang geleden hebben aangemeld op Montfoort Werkt melden dat hun vacature vervuld is via het platform. Dit gebeurde ook bij MediTop. Het bedrijf, dat behandelunits ontwikkelt en bouwt voor de KNO-heelkunde, wist via vacatureplatform Montfoort Werkt een monteur buitendienst te vinden.

Lees meer

Een dubbel succesverhaal voor Seven Oaks!

Seven Oaks wist niet één, maar zelfs twee schoonmakers te vinden via vacatureplatform Montfoort Werkt. Hoe is dat, als je via Montfoort Werkt enorm veel reacties binnenkrijgt op een vacature? En hoe vind je de juiste kandidaat?

Lees meer

Bemmel Container Service vindt met succes een chauffeur!

Via het vacatureplatform Montfoort Werkt wist Bemmel Container Service met succes een chauffeur te vinden. Binnen zeer korte tijd nadat Bemmel Container Service de vacature online liet plaatsen op het platform, stroomden de reacties binnen.

Lees meer

Succes voor Jan Snel in de marketing en communicatie!

Via Montfoort Werkt vond bouwbedrijf Jan Snel binnen korte tijd een manager marketing en communicatie. Dankzij het ruime aanbod van vacatures op Montfoort Werkt, zijn de bezoekers van het platform ook uiteenlopend in talenten en achtergronden. Dit maakt dat bedrijven ook met succes geschikte kandidaten voor marketingfuncties kunnen vinden via Montfoort Werkt!

Lees meer

Montfoort Werkt viert de 100ste aanmelding!

Montfoort Werkt heeft iets te vieren! Inmiddels hebben meer dan 100 bedrijven zich aangemeld op ons vacatureplatform. Een hele mijlpaal! Om dit te vieren werd Groenendijk Licht verrast met een heerlijke taart. 

Lees meer

Speeddaten met Montfoortse bedrijven

Een speeddate geeft u als bezoeker de mogelijkheid om, geheel vrijblijvend, een kijkje te nemen bij een Montfoorts bedrijf en een gesprek te hebben over uw kansen en mogelijkheden aldaar. Vraag daarom nu snel een gesprek aan en kijk of uw speeddate bevalt!

Lees meer

Copyright 2015 - Montfoort Werkt!

Want to become remarkable? BB-Remarkable