Nieuws

Ook Valk Solutions vindt geschikte kandidaat via Montfoort Werkt!

Valk Solutions was op zoek naar een geschikte werknemer en  vond via Montfoort Werkt de perfecte kandidaat voor een openstaande functie! Meer weten? Lees dan gauw verder! 

Lees meer

Een winkelmedewerker voor Bakkerij Van Dommelen!

Brood- en banketbakkerij Jan van Dommelen vond via Montfoort Werkt een winkelmedewerker. Deze winkelmedewerker werkt nu alweer geruime tijd naar alle tevredenheid bij de bakkerij. Een mooi verhaal over een succesvolle zoektocht naar nieuw personeel!

Lees meer

Succes voor marketingbureau BB-Remarkable!

Marketingbureau BB-Remarkable vond via Montfoort Werkt een directiesecretaresse! De kandidaat in kwestie werkt nu alweer geruime tijd bij het bedrijf en vertelt dat ze zeer tevreden is met de manier waarop ze aan haar baan is gekomen. Dit is een voorbeeld van succes voor zowel de voormalig werkzoekende als voor het bedrijf!

Lees meer

Twee keer succes voor Schoonmaakbedrijf Vergeer!

Schoonmaakbedrijf Vergeer wist diverse personeelsleden te vinden via vacatureplatform Montfoort Werkt. Het bedrijf zocht vorig jaar een ‘huishoudelijke hulp’ en een ‘glazenwasser’ en wist beide vacatures te vervullen door een vacature te plaatsen op Montfoort Werkt.

Lees meer

Een financieel succesverhaal via Montfoort Werkt!

Arie Belo Metaal was op zoek naar een accountmanager. Hoewel het bedrijf niet vaak financiële vacatures plaatst, waren er genoeg werkzoekenden die graag op deze functie wilden reageren. Het bedrijf ontving veel reacties en vond met succes een geschikte kandidaat!

 

Lees meer

Een bijzondere greep uit onze succesverhalen

Via Montfoort Werkt zijn er al heel wat vacatures vervuld, maar de manier waarop Kiremko haar Wajong vacature wist te vervullen via ons vacatureplatform, is bijzonder te noemen! Kiremko wilde graag mensen helpen die niet zo makkelijk aan een baan kunnen komen en dat is in een korte tijd gelukt! 

Lees meer

Copyright 2015 - Montfoort Werkt!

Want to become remarkable? BB-Remarkable