Nieuws

Succes voor marketingbureau BB-Remarkable!

Marketingbureau BB-Remarkable vond via Montfoort Werkt een directiesecretaresse! De kandidaat in kwestie werkt nu alweer geruime tijd bij het bedrijf en vertelt dat ze zeer tevreden is met de manier waarop ze aan haar baan is gekomen. Dit is een voorbeeld van succes voor zowel de voormalig werkzoekende als voor het bedrijf!

Lees meer

Twee keer succes voor Schoonmaakbedrijf Vergeer!

Schoonmaakbedrijf Vergeer wist diverse personeelsleden te vinden via vacatureplatform Montfoort Werkt. Het bedrijf zocht vorig jaar een ‘huishoudelijke hulp’ en een ‘glazenwasser’ en wist beide vacatures te vervullen door een vacature te plaatsen op Montfoort Werkt.

Lees meer

Een financieel succesverhaal via Montfoort Werkt!

Arie Belo Metaal was op zoek naar een accountmanager. Hoewel het bedrijf niet vaak financiële vacatures plaatst, waren er genoeg werkzoekenden die graag op deze functie wilden reageren. Het bedrijf ontving veel reacties en vond met succes een geschikte kandidaat!

 

Lees meer

Een bijzondere greep uit onze succesverhalen

Via Montfoort Werkt zijn er al heel wat vacatures vervuld, maar de manier waarop Kiremko haar Wajong vacature wist te vervullen via ons vacatureplatform, is bijzonder te noemen! Kiremko wilde graag mensen helpen die niet zo makkelijk aan een baan kunnen komen en dat is in een korte tijd gelukt! 

Lees meer

Ruinemans Aquarium vindt leerling vissenverzorger via Montfoort Werkt!

Ruinemans Aquarium had in 2017 haar eerste succesverhaal. Het bedrijf vond een leerling vissenverzorger via het vacatureplatform. Frank de Goey, eigenaar van Ruinemans Aquarium, is zeer tevreden over het verloop van de sollicitatieprocedure. ‘We gaan hier zeker vaker gebruik van maken!’

Lees meer

Vacatures vervullen via Montfoort Werkt: daar teken ik voor!

Het bedrijf Zeil-Doek vervulde via Montfoort Werkt binnen zeer korte tijd de vacature voor de functie Medewerker Zeilmakerij. En dat ging sneller dan verwacht! Binnen een week was alles geregeld en had het bedrijf er een nieuwe medewerker uit de regio bij. Benieuwd hoe dit ging? Lees dan gauw verder! 

Lees meer

Copyright 2015 - Montfoort Werkt!

Want to become remarkable? BB-Remarkable