Nieuws

Vacaturesucces voor De Bolero!

Kledingwinkel De Bolero ontdekte dat er in de eigen stad, Montfoort, genoeg mensen zijn die op zoek zijn naar een leuke baan! Zo wist de winkel de vacature van ‘Verkoopster’ met succes in te vullen na het plaatsen van een vacature op het vacatureplatform Montfoort Werkt.

Lees meer

Interbanket vond een ‘medewerkster inpak’ via Montfoort Werkt!

Interbanket kon een personeelslid aan haar team toevoegen. Het bedrijf vond via Montfoort Werkt een ‘medewerkster inpak’ na hier een vacature voor geplaatst te hebben op het vacatureplatform.

Lees meer

Montfoort Werkt flyers verspreid!

Montfoort Werkt is gestart met het verspreiden van flyers in heel Montfoort. Onze flyers kunt u vinden bij Mado, Albert Heijn, Bakkerij van Rooijen, het gemeentehuis en de Rabobank. Zo wordt Montfoort Werkt steeds bekender en kunnen meer mensen gebruik maken van dit handige vacatureplatform!

Lees meer

Een greep uit onze succesverhalen: het verhaal van Paula Polman!

Paula Polman is de eerste die via Montfoort Werkt een baan heeft gevonden. Lees snel verder om haar succesverhaal te lezen!

Lees meer

Twee keer succes voor Valk Solutions!

Valk Solutions wist van twee openstaande vacatures twee succesverhalen te maken. Dit succesverhaal is een mooi voorbeeld van hoe gebruik maken van het platform Montfoort Werkt de kansen op het vinden van een geschikte kandidaat uit de eigen regio daadwerkelijk vergroot! 

Lees meer

Albert Heijn laat zien dat ook jonge doelgroep werk vindt op Montfoort Werkt!

Jong en oud kunnen werk zoeken op Montfoort Werkt. Voor iedere doelgroep is er wel een geschikte vacature te vinden. Albert Heijn vond via Montfoort Werkt twee jongeren om openstaande vacatures in te kunnen vullen.

Lees meer

Copyright 2015 - Montfoort Werkt!

Want to become remarkable? BB-Remarkable